1.056 beoordelingen

Camping 't Weergors

Genieten van een uitje naar Camping 't Weergors? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

't Weergors combineert de sfeer van het vroegere boerenbedrijf met de uitstraling van een moderne camping zonder overdreven luxe maar met een open oog voor het milieu en de natuurlijke omgeving.

Informatie over Camping 't Weergors

Contactgegevens

Zuiddijk 2
3221 LJ
Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181 312 430

Prijzen

Volwassenen
€ 133,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping 't Weergors

Schrijf review
We verbleven hier 2 nachten om Rotterdam te bezoeken, dat op 30 minuten rijden met de auto ligt. De operators waren aardig, maar dat was het. Wij kregen na voorafgaande reservering een plekje toegewezen en stonden met maximaal 3 andere kampeerders ter plaatse. De eerste ochtend, vanaf 9.00 uur, werden er vlak naast ons bomen gekapt en doorgezaagd. De sanitaire voorzieningen zijn vergelijkbaar met containers, erg donker en niet verwarmd, en de lokale insecten hebben hier in groten getale een winterverblijf gevonden. Er staat geen hek om het plein; vreemden konden van alle kanten het plein betreden. Wij vonden het hier niet leuk.
Lees meer
nadine alwert op Google
Zeer mooie camping
Lees meer
Coude Flux op Google
Zeer goed onderhouden kamp, ​​aardige beheerders. Goed restaurant direct bij het kamp. Ongeveer 20 minuten lopen naar het stadscentrum.
Lees meer
Verena Jendreizik op Google
Heel netjes en goed georganiseerde camping. Super. Mooie plekken, schitterende omgeving, leuke plaats. Helaas stonden we de laatste dagen alleen op het veld. Misschien hadden ze kunnen vragen aan mensen die nieuw kwamen of ze het leuk vonden om op een andere plek te staan zodat we met meer op een veld stonden. Ik hoorde van een andere campinggast dat zij dat dan graag had gedaan, aangezien zij ook alleen stonden. De eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam. We hadden iets meer enthousiasme of interesse willen zien. Sorry. Verder echt top allemaal!!
Lees meer
Anke Zeldenthuis op Google

Ga je Camping 't Weergors bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00
Feedback