226 beoordelingen

Camping Lodge 61

Genieten van een uitje naar Camping Lodge 61? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De staanplaatsen liggen rondom een kampeerweide en kijken uit op de landelijke omgeving. De campers staan op een apart veld. Er is een slechtweerruimte met keuken, televisie, koelkast en twee computerplekken. De kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren. In de overdekte fietsenstalling kunnen fietsen opgeladen worden. In de omgeving is een viswater en het IJsselmeerstrand. Het is mogelijk om aan de overkant van de weg een duik te nemen in het water.

Informatie over Camping Lodge 61

Contactgegevens

Brakeweg 61
1671 LP
Medemblik
Telefoonnummer: 0227 541 671

Prijzen

Volwassenen
€ 227,50

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping Lodge 61

Schrijf review
Prachtige locatie! We wilden 2 dagen wandelen, maar dan zonder tent op ons rug, en nu konden we in een echt bed slapen maar wel in de buitenlucht. 't Lugthuys was bij uitstek geschikt voor ons, zie de foto's! In de goed uitgeruste, verwarmde gemeenschappelijke woonkamer met keuken hebben we heerlijk zitten eten en een filmpje gekeken op onze tablet. 's Ochtends wachtte ons een uitgebreid ontbijt, perfect verzorgd. Kortom, een uitstekend verblijf, midden in de natuur, op loopafstand van het centrum van Medemblik. Een aanrader!
Lees meer
Marije Boender op Google
Wat zit je hier prachtig Inge! Bedankt voor je gezelligheid en gastvrijheid vanmorgen. Groetjes, Kirsten
Lees meer
Kirsten Schmidt op Google
Leuke, rustige ligging in een groene omgeving maar niet ver van het dorp.
Lees meer
Frank Degraef op Google
Zodra een gast een slechte beoordeling geeft, is het de schuld van de gast of heeft hij iets kapot gemaakt. Lees alle negatieve beoordelingen, de vrouw, hoe je het ook noemt, antwoordt abrupt met negatieve voorbeelden. Overal walgelijke spinnen en spinnenwebben, plus een minimaal 20-30 vliegen tegelijkertijd in de kamer, ongeacht hoe vaak je ze doodt. Dode mensen vliegen op de kasten onder het bed en bovenop de kasten. Het is niet overal schoon stof en zand. De hond loopt vrij rond Niet geschikt voor kinderen Geschilderd met stoepkrijt, klaagde de eigenaar. Het ruikt naar rioolwater en rioolwater. 6 dagen geboekt en na 3 dagen geannuleerd. Het nabijgelegen strand ligt vol met stenen en schelpen, het water is groen. Het is beter om het geld in de open haard te verbranden. We hebben geklaagd over boeken, maar de eigenaar is schaamteloos onbeleefd omdat hij ons ervan beschuldigt de regels niet te volgen. Na het lezen van een paar recensies hier lijkt ze de gasten de schuld te geven van elke klacht. Er was geen overtreding van de regels omdat we nauwelijks op het terrein verbleven. We waren met 2 gezinnen, maar nooit meer walgelijk. 1 ster voor WiFi, anders had ik 0 gegeven. Bewerking Zij en hun accommodatie zijn asociaal. Je hoeft de andere familie niet te verwarren met de mijne, onbeleefd ding. Het wordt niet vooraf schoongemaakt, geen enkele gast klaagde omdat de gasten die er waren, vertelden dat ze nog nooit zoiets vies en walgelijks in midden Europa hadden gezien. 1 max op de 2e dag dat ze vertrokken 5 gezinnen kwamen achter ons aan. De cloaca aanbieden als onderkomen voor meer dan 100 per nacht wordt asociaal genoemd. Als kleine kinderen niet welkom zijn omdat ze met stoepkrijt schilderen, schrijf dat dan op je website. Het is geen koake meer die ik overal zal beoordelen zodat niemand zijn geld tevergeefs verspilt. Mijn kokkin heeft de afwas gedaan en ik heb gezegd dat ze het met rust moest laten, in deze varkensstal merk je niet of het schoon of vuil is.
Lees meer
Cihan Kilicaslan op Google

Ga je Camping Lodge 61 bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 20:00
Zondag
08:00 - 15:00
Feedback