134 beoordelingen

Camping De Wedze

Genieten van een uitje naar Camping De Wedze? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Deze parkachtig aangelegde minicamping ligt in het coulisselandschap van de Friese Wouden. De ruime staanplaatsen liggen gezellig verspreid over het terrein. De auto's staan op een aparte parkeerplaats van de camping. Er is een fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen. In de omgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Holwerd en Lauwersoog liggen beiden op een half uur rijden en zijn de vertrekhavens voor de boot naar Ameland en Schiermonnikoog.

Informatie over Camping De Wedze

Contactgegevens

De Wedze 22C
9286 EV
Twijzel
Telefoonnummer: 06 27525872

Prijzen

Volwassenen
€ 300,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping De Wedze

Schrijf review
We zijn op deze prachtige camping geweest, van 5 tot 15 september. Heel mooi, parkachtig aangelegd met plekken in de zon, maar ook in de schaduw (het was warm en zonnig in onze vakantie daar). De camping gezocht vanwege de korte afstand tot de Twijzelermieden, een mooi natuurgebied met een kolonie zilverreigers. De camping ligt ook gunstig voor een bezoek aan Leeuwarden, Schiermonnikoog, het Lauwersmeer en natuurgebied de Alde Faenen. Wij hebben ook alle steden van de Elfstedentocht bezocht, een stukje met de auto en vervolgens de steden afgefietst. Hartelijk ontvangen door de eigenaars, met een uitnodiging voor een heel gezellige wijnproeverij bij de buren. Wij komen zeker terug!
Lees meer
Frits Jacobs op Google
Super mooie camping. Net toiletgebouw. Zeer vriendelijke camping eigenaresse. We hebben 's avonds genoten van een smakelijk kippetje door haar bereid. We zijn hier helaas maar kort geweest. 1 nachtje. Maar komen hier zeker eens terug.
Lees meer
Heidi Snaterse op Google
Familie Bergsma Wij hebben van 2 tot 10 september op camping de Wedze gekampeerd. Mooie camping met speelse opgezet . Uitstekende plaatsen met of minder zon. Goed sanitair, ruime douche en echt warm water. Ook voor de afwas. De camping is een echte aanrader.
Lees meer
Ate Bergsma op Google

Ga je Camping De Wedze bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback