91 beoordelingen

Bezoekboerderij De Beukentuin

Genieten van een uitje naar Bezoekboerderij De Beukentuin? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De Beukentuin is een modern biologisch bedrijf met biologische zeugen, biggen, vleesvarkens en akkerland. Op het land worden voergewassen voor de varkens verbouwd. Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Hier kun je ze aanraken en met de biggen knuffelen. Kinderen kunnen springen op de airtrampoline, graven in de enorme zandbak, voetballen, skelter rijden.

Opmerkingen

Prijs geldt voor de bigexcursie. Toegang tot bezoekersruimte, speelgelegenheid, terras en kleine dieren gratis. Honden toegestaan in de zaal, niet in de stal.

Informatie over Bezoekboerderij De Beukentuin

Prijzen

Volwassenen
€ 8,00

Kenmerken

  • Leeftijd 1 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Bezoekboerderij De Beukentuin

Schrijf review
Afgelopen zondag hier geweest als cadeau voor mijn vriendin en we zijn er nog steeds helemaal weg van! De boerin weet ontzettend veel over de dieren, alles ziet er netjes uit en de dieren hebben fijn de ruimte. Dit zouden we zo weer doen, een echte aanrader.
Lees meer
Loes H. op Google
Een ontzettend leuke middag gehad....met een overall en kaplaarzen aan, de stallen in...en heerlijk geknuffeld met de biggetjes.... Net geboren..2 dagen oud! Een fantastische ervaring!
Lees meer
Antonius Spronsen op Google
Een van de leukste uitjes met dieren die ik heb meegemaakt. Hele leuke rondleiding gehad door de boerderij en heerlijk kunnen zitten met de biggetjes en zeugen. Voor alle onderdelen werd er goed de tijd genomen. Kijk er nu al naar uit om ooit weer op bezoek te komen!
Lees meer
Thumbsy Alterative op Google
Een hele leuke middag gehad vol leerzame informatie en het knuffelen van biggen tot zeugen. En extra pluspunt is de te leuke roze overal. Een echte aanrader!
Lees meer
Amanda Winkelman op Google

Ga je Bezoekboerderij De Beukentuin bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Adres- en contactgegevens

Ir. Mettropweg 3
5528 NV
Hoogeloon
Telefoonnummer 06 33761003
Feedback