486 beoordelingen

Ballorig Utrecht

Genieten van een uitje naar Ballorig Utrecht? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Bij Ballorig Utrecht zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit en klimmen op de reusachtige klimrekken. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en zelfs een aparte babyhoek.

Opmerkingen

Peuterochtend (t/m 4 jaar) van ma-vrij: € 5,50 bij binnenkomst voor 12.00 uur. Dit geldt niet in vakanties of op feestdagen.

Informatie over Ballorig Utrecht

Prijzen

Volwassenen
Gratis
Kinderen 0 t/m 0
Gratis
Kinderen 1 t/m 12
€ 9,50

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 12 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Ballorig Utrecht

Schrijf review
Onze kleinzoon vermaakt er zich uitstekend 👍
Lees meer
Thea Plum op Google
Het is ontzettend leuk voor de kindjes, klein en groter. Maar het is er schrikbarend vies, gadverdamme.
Lees meer
Mellanie Kovac op Google
Leuke speelplek voor de kids, echter is het te goor voor woorden. Bij alle speeltoestellen liggen etensresten, sokken (niet van de spelende kinderen, er waren 5 kinderen op het moment en heb 7 verschillende gezien) stof, lege chipszakken, verpakkingen van papieren drinkflesjes. Het is dan absoluut niet gek dat er open en bloot muizenvallen staan. Voor deze beestjes is het een walhalla. Te zot voor woorden dat je dit met 4 personeelsleden niet kan bijhouden. Ik werd al bellend geholpen door de dame achter de balie. Niet eens het fatsoen om even op te hangen. Een jongeman( vermoedelijk stage) deed als enige zijn best om alle tafels schoon te maken en het peuter gedeelte te voorzien van speelgoedkussens.
Lees meer
Mick Regtop op Google
Grote soeelhal. Ik vind alleen dat de babygedeelte niet hygiënisch. Mijn dochtertje had zwarte handen van het kruipen. En jammer dat er zoveel oudere kinderen toegang hebben. Er zijn ook eetresten te vinden wat voor verslikkingsgevaar kan zorgen bij kruipende kindjes. Verder is het echt wel prima
Lees meer
Mw Den haag op Google

Ga je Ballorig Utrecht bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
09:00 - 18:00

Adres- en contactgegevens

Mississippidreef 22
3565 CG
Utrecht
Feedback