Dierentuin in de buurt van Feanwâlden

Een dagje dierentuin bezoeken in de buurt van Feanwâlden? Geniet met je gezin van de leeuwen, tijgers, olifanten, giraffen, haaien, slangen en meer. De meeste dierentuinen hebben ook een grote speeltuin en shows voor het hele gezin.

Onze 9 favoriete dierentuinen in Feanwâlden

Top 9 beste dierentuinen in Feanwâlden

  1. Speel- en dierenpark Sanjesfertier
  2. AquaZoo Friesland
  3. Natuurcentrum Ameland
  4. DoeZoo Insektenwereld
  5. Taman Indonesia
  6. Vlinderparadijs Papiliorama
  7. Orchideeën Hoeve
  8. MeerZoo
  9. Vogelpark Ruinen

Heb je gevonden wat je zocht?

In de omgeving vind je dierentuinen en leuke kinderboerderijen voor een dagje uit. Veel dierentuinen beschikken ook over een grote binnen- en buitenspeeltuin. Let bij het bezoeken van een dierentuin goed op de recensies. Dan weet je zeker dat je naar een goed onderhouden en kindvriendelijke dierentuin toe gaat.

Kies je voor een van de grotere dierentuinen, zoals Artis, Burgers Zoo, Ouwehand of Wildlands, dan zijn er vaak interessante kortingsacties. Dat maakt je dagje naar de dierentuin wat meer betaalbaar.

Theatershow in de dierentuin

Veel dierentuinen hebben speciale shows. Dat is leuk voor jong en oud, maar is wel aan tijd en vaak reservering gebonden. Bekijk de website van de dierentuin voor de tijdschema's hiervan.

Reserveren verplicht
Let op: bij veel dierentuinen is het sinds Corona verplicht om vooraf te reserveren.

Wil je liever wat anders doen dan een dierentuin bezoeken? Bekijk dan eens de andere activiteiten in de buurt van Feanwâlden.

Tips voor uitjes zijn altijd welkom

Wij zijn zeker niet compleet. Heb je een tip over een uitje in de buurt van Feanwâlden wat volgens jou absoluut niet mag ontbreken? Bijvoorbeeld omdat je er zelf hele goede ervaring mee hebt, of omdat je zelf de eigenaar bent? Geef je locatie dan vandaag nog aan ons door.