Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

Wie zijn wij

UitMetKinderen.nl richt zich op ouders, grootouders en anderen die op zoek zijn naar een leuk uitstapje met kinderen. Het initiatief voor Uit Met Kinderen is, medio 2000, genomen door Karin Mol. Zij was al een tijd op zoek naar een goede service op internet voor het vinden van geschikte uitstapjes met de kinderen, maar geen van de toenmalige websites bood dat aan. Dus middels deze site hoopt zij, dat ook anderen die op stap willen met kinderen, een geschikt idee vinden.

Aanmelden van ideeën Met meer dan 2900 op UitMetKinderen, zijn nog niet alle uitstapjes van Nederland te vinden. We hopen er op, dat u de ontbrekende uitjes aan ons wilt doorgeven, zodat we een nog completer overzicht kunnen bieden.

Contact
Voor overige vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken: via mail: info@UitMetKinderen.nl
UitMetKinderen.nl
Van Lennepdreef 25
2353 NJ Leiderdorp
071 5238823

Disclaimer
Deze internet-site is met zorg door UitMetKinderen.nl samengesteld. Ondanks dat, kunnen er zich onvolkomenheden in de webpagina’s voordoen. Mocht u die tegenkomen dan vernemen wij dat graag via ons aanmeldformulier. UitMetKinderen.nl, stelt zich niet verantwoordelijk voor de gevolgen van deze onvolkomenheden en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade welke (in)direct voorvloeit uit het gebruik van deze site.

Foto's op onze site zijn ter beschikking gesteld door de vermelde tips. Voorzover ons bekend zijn de rechten voor het gebruik door deze foto's afgekocht. Mocht u een foto aantreffen op onze site, waarvoor dit naar uw mening niet het geval is, dan vernemen wij dat graag en zullen wij die foto verwijderen.

Privacy De persoonlijke gegevens, die door het invullen van formulieren of sturen van mail bij UitMetKinderen.nl beschikbaar is, zal alleen worden gebruikt voor de vermelde doeleinden. Alleen de mensen die om aanbiedingen hebben gevraagd, zullen deze ontvangen. Nooit zullen persoonlijke gegevens aan derden worden verstrekt. Beschikbare gegevens van de site worden voor statistische doeleinden gebruikt.
Direct naar beoordeling ,

Contact -  Aanmelden uitjes -