Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

Veerdienst van Amsterdam naar Pampus of Muiderslot

Een avontuurlijke boottocht van Amsterdam IJburg naar Forteiland Pampus of Kasteel Muiderslot. Met historische boten varen we over de voormalige Zuiderzee. Op Pampus kun je met een blacklight-speurtocht ontdekken hoe soldaten een eeuw geleden in dit fort leefden. Of vaar mee naar Muiderslot en voel je even een ridder of prinses in dit middeleeuwse kasteel. Beide bestemmingen hebben veel kinderactiviteiten.

Sinterklaas vieren we ook en wel met de pakjesboot die jullie mee kan nemen vanaf Amsterdam IJburg naar het winterverblijf van Sinterklaas! (Muiderslot). Dit doen we elk jaar in het laatste weekend van november.


Openingstijden
April t/m oktober (+ Sinterklaas)
Dinsdag t/m zondag
Vertrek om 10.45 uur (terug op Ijburg om 15.15 uur).

Van 28 april t/m 9 augustus is er ook een tweede afvaart vanaf IJburg. Vertrek om 13.15 uur ( terug op IJburg rond 17:45 uur)
Vakantie regio: Noord

Prijzen
Volwassenen : Euro 11,50
Kinderen 0 t/m 3 : Euro 0,00
Kinderen 4 t/m 11 : Euro 9,50

Leeftijd: 0 - 99 jaar
Weergevoelig: Nee
Rookbeleid: Onbekend
Honden toegestaan: Nee

Opmerkingen
Vertrekt vanuit de haven Ijburg, reserveren via de website wordt aanbevolen. De boten hebben binnen- en buitenruimte met bar en toiletten. Tarieven zijn exclusief toegang tot Pampus of het Muiderslot.


Openbaar vervoer
Neem tram 26 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen Lumierestraat. Of bus 66 vanaf station Bijlmer, uitstappen Pieter Oosterhuisstraat. Vanaf de haltes is het nog 5 minuten lopen naar de ligplaats.

Auto
In de buurt van de haven kunt u parkeren voor 3,50 euro per uur. Wees op tijd, het aantal parkeerplaatsen kan beperkt zijn. Parkeren op P+R Zeeburg kan ook, vanaf daar is het 10 minuten met de tram.

Adres
Kaart/routebeschrijving Krijn Taconiskade 124
1087 HV Amsterdam
020-4278888
Internet: www.veerdienstamsterdam.nl
Bungalowpark in de buurt
EuroParcs Resort Poort van Amsterdam 8,9 km.
Roompot Marinapark Volendam 17,5 km.

Restaurant in de buurt,
Haddock
Boerderij Meerzicht