Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

Recreatieschap 'Het Twiske'

Het Twiske is een prachtig natuur- en recreatiegebied met een grote recreatieplas midden in het groen. Het Twiske ligt tussen Landsmeer en Oostzaan, vlakbij Amsterdam Noord en heeft 7 strandjes. Het is een ideaal gebied om te fietsen, wandelen, skeeleren, pootje baden, zwemmen, paardrijden, duiken, mountainbiken, kanon en nog veel meer. In Het Twiske zijn kiosken en 2 restaurants met terrasjes aan het water. En van de restaurants ligt aan een gezellige haven, waar je ook een bootje kan huren en waterfietsen. Voor kinderen is in Het Twiske een leuke speelsloot en een avonturenspeelplaats.

Bij de Speelsloot kunnen kinderen heerlijk een dagje spelen en ravotten in en om het water. Bij het strandje staat een indianendorp met een fraaie totempaal en twee kleurrijke totempaal. Ook kunnen kinderen zich vermaken op de klimtoren, in de kabelbaan of met het pontje over het water. Ook de avonturenspeelplaats ligt aan het water met pontjes, touw en vlottenbrug, buizenfort en een kabelbaan.

Er is geen toezicht, dus zelf goed opletten.


Openingstijden
Het recreatiegebied is open van 6.00 uur tot 23.00 uur.
Vakantie regio: Noord

Prijzen
Volwassenen : Euro 0,00

Parkeren : Euro 6,00

Leeftijd: 0 - 99 jaar
Weergevoelig: Ja
Rookbeleid: Onbekend
Honden toegestaan: Ja

Opmerkingen
Het recreatiegebied open van 6 tot 23 uur. Openingstijden waterspeelplaats: April, sept. en okt. (muv Herfstvak: dagelijks 10-17u) woe. 13-17u en zon. 10-18u. Mei, juni, juli, aug.: dagelijks 10-19u.


Openbaar vervoer
Vanuit Amsterdam CS en Zaandam CS kunt u bus 92 nemen, uitstappen in Oostzaan halte Kolkweg (hoofdingang) of halte Kerkbuurt (infocentrum).

Auto
Vanaf de A8 afslag Oostzaan. Volg vanaf hier de borden Het Twiske.

Adres
Kaart/routebeschrijving Noorderlaaik 1
1511 BX Oostzaan
075-6844338
Internet: www.twiske-waterland.nl
Bungalowpark in de buurt
Droompark Spaarnwoude 10, km.
EuroParcs Resort Poort van Amsterdam 13,2 km.

Hotel in de buurt:
Kamer v.a. 59,00 per nacht:

Bastion Hotel Zaandam
Kamer v.a. 43,00 per nacht:
easyHotel Amsterdam Zaandam

Restaurant in de buurt,
Haddock
Boerderij Meerzicht