Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

Plančte Chocolat

De chocolaterie Plančte Chocolat, gelegen tussen de Grote Markt en Manneken Pis, stelt de deuren open van haar artisanale vervaardigingateliers. Daar ontdekt u de tempel van de chocolade met te midden van de demonstratieruimtes (maximum capaciteit van 200 personen) zijn atelier en zijn gepersonaliseerd museum gewijd aan de buitengewone en ongelooflijke geschiedenis van de cacao. Tijdens de demonstratie leren onze bezoekers op een prettige manier de verschillende vervaardigingetappes van de praline kennen, zonder de langverwachte degustatie ter vergeten (artisanale pralines en warme chocolade van het huis), en dat in 45 minuten. Met zijn 50.000 bezoekers per jaar is Plančte Chocolat de onmisbare plaats van het Chocoladegebeuren, de onvervalste ambassadrice van het imago van de Belgische chocolade.

Onze demonstratie ruimtes en ambachtelijke atelier ligt op twee passen van de Grote Markt en de Manneken-Pis, te 24 Lombardstraat, in het hart van het historisch centrum van Brussel.

Het atelier van Plančte Chocolat is de eerste chocolaterie die de titelhouder van "Beste Praline ter Wereld" (puur Belgisch!), Ryan Stevenson (World Chocolate Masters 2009 & Belgian Chocolate Master 2010) zijn kunst inzake chocolade heeft zien beoefenen gedurende 6 maand.


Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.30 - 18.30 uur.
Zondag: 11.00 - 18.30 uur.

Prijzen
Volwassenen : Euro 7,00
Kinderen 0 t/m 11 : Euro 5,00

Leeftijd: 6 - 99 jaar
Weergevoelig: Nee
Museumkaart: Onbekend
Rookbeleid: Onbekend
Honden toegestaan: Onbekend

Opmerkingen
Voor individuele personen vindt er iedere za en zo om 16.00 uur een demonstratie plaats. Groepsbezoeken alleen op reservatie gedurende de week. Studenten: €6,-.


Adres
Kaart/routebeschrijving 24 Lombardstraat
B1000 Brussel
België
+32 (0)2/5110755
Internet: www.planetechocolat.be
Bungalowpark in de buurt
Kempense Meren 68,2 km.
De Vossemeren 77,9 km.

Hotel in de buurt:
Kamer v.a. €73,00 per nacht:

Fletcher Hotel Restaurant Stadspark
Kamer v.a. €77,50 per nacht:
Sporthotel Bruurs

Restaurant in de buurt,
Domein Drie Fonteinen
Taverne Papiermolen Herisem

Goedkoop Benzine tanken in Brussel
Voordelig Diesel halen in Brussel
LPG tegen een lage prijsn in Brussel

Direct naar beoordeling ,