Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

De Gruffalo in Podium Boxtel

Hij heeft, oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn kop. Wie kent hem niet? De gruffalo!

Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo al een eetafspraak heeft. De Gruffalo? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest er uitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen! En de Gruffalo heeft helaas ook trek in een hartig hapje muis!

Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote giezel? De fysieke slapstick speelstijl uit Poep! verhuist mee naar De Gruffalo, maar ook het herkenbare toneelbeeld met de bijzondere publieksopstelling: de toeschouwers zitten heel dicht op het speelvlak. Wie niet groot en sterk is, moet slim zijn. Dat leren de kinderen van deze kleinschalige voorstelling. Een gloednieuwe, hilarische productie die de komende seizoenen heel theaterland gaat veroveren!


Openingstijden
zondag 9 februari 2020, om 14:00 en 16:00 uur

Vakantie regio: Zuid

Prijzen
Volwassenen : Euro

Leeftijd: 3 - 7 jaar
Weergevoelig: Nee
Rookbeleid: Onbekend
Honden toegestaan: Onbekend

Opmerkingen
Adres
Kaart/routebeschrijving Burgakker 17
5281 CH Boxtel
040-2913444
Internet: www.podiumboxtel.nl
Bungalowpark in de buurt
Fortduinen 10,3 km.
Vakantiepark Dierenbos 16, km.

Hotel in de buurt:
Kamer v.a. 69,00 per nacht:

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Kamer v.a. 49,50 per nacht:
De Kruishoeve

Restaurant in de buurt,
Pannekoekenhuis Belveren
Pannenkoekenhuis de Klomp
De Gruffalo, alle theaters.

Podium Boxtel, alle voorstellingen