Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

 

Kikker leest voor 2+

Speellijst van Kikker leest voor

De bekende figuren uit de Theater Terra familiemusicals komen naar bibliotheken, kinderdagverblijven, scholen en andere locaties om zelf voor te lezen uit hun boeken!

Al jaren spreken Kikker van Max Velthuijs, Kleine Ezel van Rindert Kromhout en Spuit Elf van Harmen van Straaten tot de verbeelding in prachtig ge’llustreerde kinderboeken. Theater Terra maakte verschillende familiemusicals waarin de poppen van Kikker, Kleine Ezel en Spuit Elf een hoofdrol spelen en nu komt een acteur van Theater Terra met een pop uit de musicals naar verschillende locaties om voor te lezen uit de boeken.

Spelenderwijs leest de acteur met een pop de boeken voor, waarbij het net lijkt of Kikker, Kleine Ezel en Spuit Elf hun eigen verhalen vertellen! De voorleesvoorstelling duurt ongeveer 30 minuten en er worden twee boekjes voorgelezen.

Theater Terra heeft de afgelopen theaterseizoenen diverse kinderboeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikale theatervoorstellingen. Zo heeft Theater Terra ’Kikker’ van Max Velthuijs en ’Kleine Ezel’ van Rindert Kromhout in de theaters gebracht. In theaterseizoen 2011/2012 speelt Theater Terra de familiemusical Spuit Elf, naar de boeken van Harmen van Straaten

Mei
 

Theaters Tilburg, Tilburg,  24-5-2021, 9:45 en 11:00 uur uur

Theater selectie