Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

 

Kikker Mini-Festival 3+

Speellijst van Kikker Mini-Festival

Kom je spelen en tekenen met Kikker en zijn vrienden? Stap in de vrolijk makende wereld van Max Velthuys! Kikker speelt al 50 jaar een belangrijke rol in prentenboeken en in het leven van vele kinderen en andere fans. Stap letterlijk in de boekjes van Max Velthuijs en ervaar de wereld van Kikker en zijn vrienden. Kook in zijn huis op zijn kachel, schrijf in zijn schrift, pak zijn sjaal, bak een taart met Beer en speel eindeloos met alle vrienden in het bos. Kikker leent ook graag zijn potlood om te komen tekenen met de prachtige kleuren van Max Velthuijs.

De Wereld van Kikker is een kunstspeeltuin, een warme en uitnodigende plek waar families met kinderen op een speelse manier kennismaken met hun eigen creativiteit.

En wat is er nu leuker Kikker in het echt te ontmoeten? Onderdeel van het Kikker Minifestival is de voorstelling Kikker zingt en leest voor. Kinderen kunnen voorafgaand en na afloop van de voorstelling spelen in de kunstspeeltuin, waardoor u een eigen kikker-minifestivalletje in huis hebt!

April
 

Theater Idea, Soest,  24-4-2019, 13:00 - 17:00 uur

Mei
 

RegioCultuurCentrum Idea, Zeist,  8-5-2019, 13:00 - 17:00 uur

Theater selectie