Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

 

KID. 8+

Speellijst van KID.

Voor kinderen en volwassenen en andersom

Kinderen worden altijd volwassen en volwassenen zijn nog steeds kinderen. Of is het omgekeerd? KID. is twee bijzondere voorstellingen in één. Als kind en als volwassene zie je de voorstelling allebei vanaf de andere kant. Je hoort wat er aan de andere kant gebeurt maar dat is niet altijd wat je denkt.

BOG. onderzoekt en bevraagt op haar kenmerkende ongeëvenaarde wijze de verschillen en overeenkomsten tussen volwassen en kind-zijn. Vanuit uiteenlopende perspectieven en met een grote liefde voor taal en beeld benadert BOG. volwassen en kind-zijn. BOG. weegt en proeft de klank en betekenis van woorden, haalt ze uit elkaar en bouwt ze weer op. Voor KID. ondervroegen de makers tientallen Tilburgse en Antwerpse kinderen en volwassenen. Na het succes van Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde, een samenwerking van Het Zuidelijk Toneel en Theater Artemis tekent Jetse Batelaan voor de eindregie van KID.
Piet Menu: “BOG. en Jetse Batelaan, beiden eigenzinnige, doortastende en vooral vernieuwende theatermakers, bundelen hun krachten in KID. Vervreemding, humor en verbinding gaan hand in hand door aan elkaars perspectieven te draaien.”

Maart
 

Theater aan het Spui, Den Haag,  16-3-2018, 19:30 - 20:40 uur

Theater selectie