Gericht zoeken in NL

  

Alleen uitjes met WiFi
Alleen rolstoelvriendelijk

 

Dikkie Dik en de taart (door Joes Boonen) 2+

Speellijst van Dikkie Dik en de taart (door Joes Boonen)

Joes zingt en speelt al jaren samen met Dirk Scheele in zijn theatervoorstellingen en tv-series op Nickelodeon. Naast kindertheater treedt Joes regelmatig op als solo zangeres en wordt ze gevraagd als
presentatrice en dagvoorzitter van verschillende soorten events, congressen en concerten.

Dikkie Dik en de taart (door Joes Boonen)

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart’. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Februari
 

CC Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht,  4-2-2018, 11:00 uur, 12:00 uur,

 

Sociaal Cultureel Centrum De Enck, Oirschot,  18-2-2018, 14:30 uur,

April
 

Koningshof, Maassluis,  22-4-2018, 14:30 uur,

Theater selectie